Blog

Otvorite prostor!

Stan ili kuća, bez obzira na veličinu, obično imaju dnevnu sobu i kuhinju kao dva zasebna prostora. Novi trendovi u načinu života zahtevaju i nov način osmišljavanja prostora. Da bi u isto vreme mogli da uživate u spremanju gastronomskih specijaliteta, a da iskoristite to vreme i provedete ga sa svojim voljenima, predlažemo Vam da, ukoliko je u konfiguraciji Vašeg životnog prostora to moguće, otvorite kuhinju prema dnevnoj sobi, kako bi ih spojili u jedan živući, funkcionalan prostor. (više…)

Kvalitetan nameštaj kao standard

Dom je prostor u kom želite da se osećate opušteno i spokojno. Postignite to uz pomoć našeg kvalitetnog i lepo dizajniranog nameštaja. Na raspolaganju Vam je niz kolekcija, modernog koncepta i oblika, kao i nameštaj rustičnog izgleda. Nudimo mogućnost korekcije dimenzija, izbora različitih materijala i boja. Specijalizovani smo za tapacirani nameštaj. (više…)

Kako da izaberete nov dušek

Danas postoji širok asortiman različitih proizvoda svake vrste – setimo se kako su prodavnice izgledale pre deset ili dvadeset godina, pa će nam se učiniti da živimo na drugoj planeti. Međutim, nije se lako odlučiti šta da odaberemo i obično imamo utisak da smo, možda, mogli bolje odabrati, da smo imali prave informacije i više vremena. Oko vremena, nažalost, možemo da Vam pomognemo jedino što ćemo članak učiniti što konciznijim i kraćim, ali ćemo se potruditi da Vam pružimo...