Partneri

JELA JAGODINA

Ova porodična manufaktura osnovana je 1991. godine, pronalaženjem dobre poslovne prilike i identifikovanjem problema na tržištu Srbije koje je rešavala na inovativan način.
Cilj nam je da oblikujemo brend koji će kupci voleti i poštovati a sa svojim načinom poslovanja i razmišljanjem želimo da omogućimo pouzdan i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom.
Želja nam je da naši proizvodi ispune očekivanja savremenog čoveka koji su jednostavni za korišćenje i modernog izgleda.

ANDRIJAŠEVIĆ

Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera.
I sami znate kako je teško napraviti pravi izbor ležaja na kome ćete se dobro odmoriti. Posebno ako imate iskustvo kako je to spavati na iskrivljenom i udubljenom dušeku. HK „Andrijašević“ se već dugi niz godina bavi prevazilaženjem ovakvih problema.
Nadamo se da će Vam poseta našoj internet prezentaciji olakšati put do pravog izbora. Za očekivati je, da je dobar savet pravi izbor.

STIL JASEN

Fabrika Stil Jasen je porodična firma koja je nastala 1997. godine kao mala zanatska radnja sa nekoliko radnika.
Danas je to moderna fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa više od 70 stalno uposljenih radnika, osposobljenim stručnim kadrom, savremenom tehnologijom | sa preko 7000m2 sopstvenog poslovnog i proizvodnog prostora. Naš moto je uspeh, a merilo uspeha je zadovoljan kupac. Fabrika nameštaja Stil Jasen je društveno odgovorna firma. Pomogli smo mnoge humanitarne akcije, razne sportske, kulturne i druge manifestacije, stipendiramo mlade kadrove i dajemo doprinos razvoju cele zajednice.

RADOVIĆ ENTERIJER

Porodična firma Radović-Enterijer osnovana je 27.08.2004. godine kao naslednik SZR „Dragan Radović“ koja je postojala i uspešno poslovala od 1984. godine.
Porodični biznis se dalje razvijao – kao spoj iskustva, tradicije, stečene tržišne pozicije, poslovnosti i inovativnog duha nastalo je preduzeće Radović-Enterijer d.o.o.
Firma Radović-Enterijer svoje iskustvo koje je godinama sticano danas upotpunjuje novim tehnologijama i najkvalitetnijim materijalima čime svoje proizvode čini posebnim. Sav nameštaj se izrađuje u kombinaciji masiva (rezana građa bukve) i furniranih ploča (MDF, iverica).

FILIPIKO

Bavimo se izradom nameštaja od masiva. Naše proizvode izrađujemo od visoko kvalitetnog bukovog drveta. Želje kupaca i konkurentne cene su naš prioritet.

"]
POZOVITE NAS